Kujtime nga Kampionati Evropian për Robotë 2008

Ky kampionat është mbajtur në Zürich, Zvicër dhe Linz, Austri nga 6 Qershor deri 17 Qershor 2008.  Ekipi që përfaqësonte Kosovën në këtë kampionat përbëhej nga:

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s