Plisi n’Paris

Plisi i bardhë

Plisi n’Paris
Nga Ahmet Murati

U nis plisi t’shkoj n’Paris
e me të edhe Shqiponja
atje lart fluturon duke soditur
se rastësisht po e sheh që po vjen
Skenderbeu me qindra ushtar
ta mbrojnë portën dhe dinjitetin shqiptar
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.