28 Nëntor 2015

Gëzuar përvjetorin e 103-të të Shpalljes heroike të mvetësisë (pavarësisë) së Shqipërisë.

Le të rrojë Shqipëria dhe Shqiptaria gjersa të jetojnë male e fushat tona.Flamuri

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.