Pentagrami i dashurisë

Kam ardhur nga larg
Aty ku dielli ndriçon
Me nota muzikore
Nga pentagrami i dashurisë
Së lulëzuar me lule t’praruar

Në notën e parë
Eis e ngritur
Dhe një intermeco gjysmë sekondëshi
E më pas një qerek note Gis
Bie boria e një flauti
Dhe një piano
Të gjitha përcillen nga
Saksofoni dhe harpa
Si dhe trumcaku i vogël
Që dëshmon se erdh pranvera.

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: