Month: May 2017

Letërsi

Si i çmendur!!! të deshta

Sunset

Si i çmendur!!! të deshta

Isha duke soditur
largësinë nga vetja ime
Të të dashuroja
Ashtu si i çmendur
Braktisja vetveten time
Të lënë pas, që të vijë pas teje
Në malet e Dardanisë
Jo atje larg në rrugët pa kthim.

Natën e mirë

Advertisements
Letërsi

Shëtia 12.22 km sot 1 maj 2017

U nisa të dal, ora bënte 10:48 kur dola nga shtëpia. Edhe pse nuk isha tamam i përgatitur për ecje të gjata mendërisht por fizikisht isha. U takova me mikun tim, e pastaj u nisëm tutje se miku im donte të shkonte me taksi deri diku jo shumë por rreth tre km e rastësisht edhe miku tjetër erdhi.

Shkuam më tutje u ngjitëm maleve Image may contain: plant, tree, sky, outdoor and nature

Më tutje gjetëm ca lule dhe bimë aromatike që na bënë të shkojmë tutje edhe më larg mu këtu te ky vend pas 4 km ecje maleve

Clipboard01

Në fund na u prish ecja se një mik tjetër na mori me veturë dhe na hoqi rreth 3 km të planifikuara kështu që u bënë 12.22 km ecje dhe 237 metra dallim i nivelit të tokës në vend se t’i bëja 17 km.