Month: October 2017

Computers

Konvertimi i tekstit nga shkronjat serbe latine në ato cirilike

Nëpër punë të ndryshme kam parë që ka pasur njerëz të kenë mosnjohuri në leximin e shkrimeve me alfabet cirilik. Tani e kam bërë këtë program që e kthen tekstin nga shkronjat latine në ato cirilike si dhe anasjelltas.

Programin mund ta shkarkoni nga këtu: Text ConverterLatin_to_CyrillicCyrillic_to_latin

Advertisements
Lajme

Statistikat Preliminare e Zgjedhjeve Lokale për asambleistë Gjilan 2013 – 2017

Chart

Të dhënat e orës 00:58 datë 24 Tetor 2017

Siç vërehet nga votat të vlefshme kemi 1995 votues më shumë se sa në zgjedhjet e kaluara. LDK ka fituar 296 vota të reja, Vetëvendosja i ka fituar 3894 vota ndërsa PDK i ka humbur 3330 vota që nga Zgjedhjet Lokale të vitit 2013.
Statistikat e Zgjedhjeve Lokale 2013 - 2017_2

Të dhënat e orës 17:19:42  datë 23 tetor 2017Statistikat