28 Nëntor 2015

Gëzuar përvjetorin e 103-të të Shpalljes heroike të mvetësisë (pavarësisë) së Shqipërisë.

Le të rrojë Shqipëria dhe Shqiptaria gjersa të jetojnë male e fushat tona.Flamuri

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.