Alkimia e dashurisë, Alchemy of love

Alkimia e dashurisë Nga Ahmet Murati Isha i zhytur në pluhurin e vetmisë Kur erdhe ti dhe pastrove pluhurin me zërin tënd të butë ti madje e hape zemrën time … Continue reading Alkimia e dashurisë, Alchemy of love

Advertisements

Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo

Zuerst müssen Sie die Website von KMK Anabin besuchen. URL: https://anabin.kmk.org/anabin.html Sie müssen dorthin gehen und das Formular dort ausfüllen und dann an die E-Mail senden. Sie müssen dieses Dokument … Continue reading Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo

Information about the diploma recognition process from Kosovo

First you need to consult KMK Anabin’s website.URL: Anabin KMK website Here you have to go and complete the form there and then send it to the email. You must … Continue reading Information about the diploma recognition process from Kosovo

Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo

Zuerst müssen Sie die Website von KMK Anabin besuchen. URL: https://anabin.kmk.org/anabin.html Sie müssen dorthin gehen und das Formular dort ausfüllen und dann an die E-Mail senden. Sie müssen dieses Dokument … Continue reading Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo

Information about the diploma recognition process from Kosovo

First you need to consult KMK Anabin’s website.URL: https://anabin.kmk.org/anabin.html Here you have to go and complete the form there and then send it to the email. You must type this … Continue reading Information about the diploma recognition process from Kosovo

Informata në lidhje me procesin e barasvlerësimit të diplomës nga Kosova

Së pari duhet të konsultoni faqen e Anabin kmk. URL:  https://anabin.kmk.org/anabin.html Këtu duhet të shkoni dhe ta plotësoni formularin aty e pastaj iu dërgohet në postën elektronike. Këtë dokument duhet … Continue reading Informata në lidhje me procesin e barasvlerësimit të diplomës nga Kosova