Kujdes kujt ia jep votën tuaj!

Vlera e votës: Një votë i kushton buxhetit të shtetit Për një kandidat 1’500.00 € *12 muaj *4 vite (mandati i plotë) = 72’000.00 € 160.00 € një mëditje nga … Continue reading Kujdes kujt ia jep votën tuaj!

Advertisements

Informata në lidhje me procesin e njohjes së diplomës nga Kosova

Së pari duhet të konsultoni faqen e Anabin kmk. URL:  https://anabin.kmk.org/anabin.html Këtu duhet të shkoni dhe ta plotësoni formularin aty e pastaj iu dërgohet në postën elektronike. Këtë dokument duhet … Continue reading Informata në lidhje me procesin e njohjes së diplomës nga Kosova

google.com, pub-2489086910012980, DIRECT, f08c47fec0942fa0