Postime rreth kinematografisë shqiptare dhe të huaj

The adventures of Monsiuer Brucco

Premiera e filmit shqiptar “The Adventure of Monsieur Brucco” me regjisor John A. Mati shfaqet më datën 09.06.2018 në orën 19.00. Adresa: Restauranti Glatthof Schaffhauserstr. 126, (Vila Miami) 8152 Glattbrugg … Continue reading The adventures of Monsiuer Brucco