Programi im i parë komplet i bërë në Turbo Pascal 1999

(****************************************************************************) { Ahmet Murati, Detyra 1, Kursi 1d} { Punuar me TPX.EXE p‰r shkak se Turbo.exe jep k‰t‰ mesazh: } { Not enough memory to run program } (****************************************************************************) program … Continue reading Programi im i parë komplet i bërë në Turbo Pascal 1999

Advertisements

VoCore: Kompjuteri Mini Linux

Burimi: https://deals.geekwire.com/sales/vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer?utm_source=geekwire.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer Përshkrimi Pllakat mini kompjuter po bëhen dita ditës më të popullarizuara—por asnjëra nuk ka qenë kaq e vogël dhe eevolitshme si VoCore. Me këtë mini makinë Linux, ju mund ta … Continue reading VoCore: Kompjuteri Mini Linux

Nëse keni parë reklama të padëshiruar në Skype

Nëse keni pas rast të shihni reklama të padëshiruara në dritaren e Skype një nga mënyrat më të lehta për ta bllokuar këtë është ta hapni skedarin hosts nga C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts … Continue reading Nëse keni parë reklama të padëshiruar në Skype

Adobe konfirmon cënueshmëri te madh në Flash . Mënyra e vetme të jeni të sigurt largojeni Adobe Flash nga kompjuteri

Vetëm pas një ditë që Adobe plasoi përditësime për programet e veta është gjetur një lëshim serioz në Adobe Flash Player për më shumë “Një cënueshmëri kritike (CVE-2015-7645) është identifikuar … Continue reading Adobe konfirmon cënueshmëri te madh në Flash . Mënyra e vetme të jeni të sigurt largojeni Adobe Flash nga kompjuteri

Pak hapësirë të lirë në disk? Ja një mundësi se si t’i listoni të gjitha skedarët me kapacitetin e tyre.

Keni problem me kapacitet të mëdha të dokumenteve por përtoni t’i gjeni ato duke shfletuar një nga një dosje (directory). Këtë program e zhvillova me anë të ca kodeve nga … Continue reading Pak hapësirë të lirë në disk? Ja një mundësi se si t’i listoni të gjitha skedarët me kapacitetin e tyre.

Vet reproduktimi i videove në Facebook

Së fundi është vërejtur që në Facebook videot po fillojnë sapo a kesh atë brenda kuadrantit të ekranit. Nëse kjo ju pengon atëherë hapeni vjegëzën në vijim: https://www.facebook.com/settings?tab=videos Dhe te … Continue reading Vet reproduktimi i videove në Facebook

google.com, pub-2489086910012980, DIRECT, f08c47fec0942fa0