Stoqet e Tesla

Stoqet e Tesla do të ndahen në raport 1/5. Çka do të thotë kjo. Kush ka blerë tashmë stoqe të Tesla shuma e stoqeve di të ndahet në pesë pjesë. … Continue reading Stoqet e Tesla

Disa nga pikat kyçe që do të bëheshin gjatë këtij mandati.

Rëndom, unë në blogun tim nuk shkruaj për politikë por rasti i 25 marsit 2020 nuk bënë ta merr rrota e historisë dhe të zhduket në eterin e pangopshëm e … Continue reading Disa nga pikat kyçe që do të bëheshin gjatë këtij mandati.

Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo

Zuerst müssen Sie die Website von KMK Anabin besuchen. URL: https://anabin.kmk.org/anabin.html Sie müssen dorthin gehen und das Formular dort ausfüllen und dann an die E-Mail senden. Sie müssen dieses Dokument … Continue reading Informationen zum Anerkennungsverfahren für Diplome aus dem Kosovo