Category: Lajme

Lajme

Të dhënat nga rezultati preliminar KQZ të orës 7:40 12/06/17

 1. Rezultati i orës 11:26 në datën 13 qershor 2017 ku ka mbetur vetëm një kuti pa u numëruar.Clipboard03
 2. Të dhënat e orës 21:01
  Clipboard02
 3. Ora 9:46 Ora_9_46_12_06_17
 4. Ora 7:40No automatic alt text available.
Advertisements
Lajme

Një akt mirësie në këtë botë të trazuar

Duke u kthyer në shtëpi në ulësen pranë erdhi u ul një zonjushë. Nuk rrinte e mbështetur por mbahej mbi mbrojtësen e ulëses së parë. E rreth 10 minutë pasi që kishte hipur në autobus po e thërret dikush atë në telefon. Unë me cep të syrit e vërejta burimin e dritës nga ekrani e fillimisht mendova mos e kam harruar telefonin tim por kur e pash kush ishte duke thirrur e kuptova që nuk ishte telefoni im.

E ajo kishte për të zbritur pas 10 minutash.

Si kishte arritur telefoni aty pas saj në karrigë ishte paksa e pakuptimtë.

Por, e lajmërova atë zonjushën që mbase ishte telefoni i saj.

Edhe ajo u habit se si është e mundur të dilte telefoni aty dhe e morri dhe foli me telefonuesen.

Dhe pastaj më falenderoi.

Lajme

Një thënie

Jeta vjen e shkon por ne vetëm shohim se si kalon koha por diikush ka shkuar në histori e dikush bën histori që të jetojnë vetëm për të dashuruar.

The life comes and goes but we only see how the time goes away but someone has gone to the history and someone makes history only to love

La vita vieni e va ma noi solamente guardiamo come il tempo passa ma qualcune è andato a la storia ma qualcuno fare di storia per vivere solamente per amare

Lajme

Ca shpjegime në lidhje me tërmetet

Në rast të tërmeteve gjërat që ndodhin në toka kontinentale.

Telefonia mobile ka telashe sepse çekuilibrohen qendrat transmetuese – BTS dalin jashtë funksionit varësisht prej intensitetit sidomos kur bëhet komunikimi me anë të mikrovalëve.

Por, tani që ka valë pa tela të internetit, por kur tërmeti është mbi 7 shkallë Rihter atëherë gjithashtu edhe interneti kabllor mund të dështojë përpos kush ka internet satelitor.

Nga ana tjetër tërmetet mbi 6 shkallë Rihter edhe furnizimi me ujë për tu pirë duhet të vlohet uji e pastaj të pihet. Gjithashtu edhe furnizimi me rrymë si dhe gas natyror mund të shpërthejnë dhe të shkaktojnë dëme serioze.

Varësisht nga thellësia e tërmetit atëherë shkalla e përhapjes së dridhjes ndihet sa më larg pasi që toka është sferike nga epiqendra e tërmetit e përpjetë kah sipërfaqja e tokës horizontalisht sikurse një tangjentë. Dridhja në epiqendër mund të jetë vertikale ndërsa sa më larg epiqendrës tërmeti është horizontal.

Shtëpitë dhe ndërtesa banimi nëse nuk i kanë zbatuar kodet e ndërtimit atëherë janë të prirura të dëmtohen në rast të tërmetit e shkalla e dëmtimeve mund të vërehet në bazë të intensitetit të tërmetit dhe sa afër epiqendrës janë atë ndërtesa.

Tërmetet sipas shkallës së tërmetit si dhe pasojat e tyre:

 • 0 – 0,99 Rihter: Tërmete të këtyre shkallëve nuk vërehen fare dhe lëvizje të tilla të tokës gjatë një dite të vetme mund të ketë me qindra mijëra lëvizje të kores së Tokës;
 • 1,0 – 1,99 Rihter: Tërmetet e këtyre shkallëve nuk vërehen nga njerëzit fare ndërsa disa krijesa të vogla mund ta ndjenë si dhe nuk ka fare dëme nga këto shkallë tërmeti;
 • 2,0 – 2,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit të tërmetit fillojnë të ndihen edhe nga kafshë të ndryshme por edhe si të kalojë mbi 2,4 shkallë Rihter fillojnë të ndihen edhe nga njerëzit. Dëme nuk ka fare përveç që mund të ketë ndonjë shtrembërim të gjërave të varura sikurse ora e murit ose ndonjë pikturë.
 • 3,0 – 3,99 Rihter: Tërmete e këtyre shkallëve të intensitetit ndihen nga të gjitha krijesat e gjalla si dhe nga njerëzit. Dëme nga tërmetet e këtij rangu të intensitetit mund të jenë si rënia e librave nga raftet, e njerëzit mund të pësojnë edhe tronditje psikike.
 • 4,0 – 4,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen shumë fortë . Dëmet nuk janë shumë serioze dhe lëndime mesatarisht nuk ndodhin aq shumë.
 • 5,0 – 5,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen shumë fuqishëm dhe mund të ketë edhe lëvizje të oxhaqeve, ndarje të mureve të shtëpive dhe të ndërtesave, lëvizje të urës etj;
 • 6,0 – 6,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen shumë fuqishëm dhe mund të ketë dëme mesatarisht serioze nëpër objekte dëmtimi dhe rrugë e ura. Gjithashtu edhe numri i të lënduarve dhe të vrarëve mund të ndryshojë shumë varësisht nga se a ndodh tërmeti ditën apo natë.
 • 7,0 – 7,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen tepër fuqishëm si dhe dëmet janë më evidente si dhe numri i të lënduarve dhe të vrarëve mund të rritet ndjeshëm. Gjithashtu në këtë rang të tërmeteve edhe reliefi i tokës mund të ketë ndryshime evidente;
 • 8,0 – 8,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen tepër shumë fuqishëm si dhe dëmtimet e objekteve të banimit e të tjera janë tepër shumë evidente. Këtu mund të kemi edhe rrënime totale të objekteve të banimit varësisht sipas intensitetit të tërmetit si dhe numri i të lënduarve rritet dhe të vrarëve tepër ndjeshëm të njerëzve si dhe të kafshëve.
 • 9,0 – 9,99 Rihter: Tërmetet e këtij rangu të intensitetit ndihen tmerrësisht fuqishëm. Në këtë rang të tërmeteve reliefi ndryshon shumë sa që edhe kodra, lumenj e rrugë mund të zhvendosen tërësisht sa që reliefi i tokës ndryshon në mënyrë drastike. Në këtë rang të tërmeteve mund të rrënohen edhe qytete të tëra varësisht nëse epiqendra është në atë zon. Gjithashtu edhe numri i të lënduarve dhe të vrarëve në rangun intensitetit rritet në mënyrë eksponenciale nga shkallët tjera të tërmeteve.

Për rastet e bregdeteve si dhe ishujve.

Në rast të tërmetit në të fuqishëm se 7 shkallë Rihter atëherë varësisht se ku gjendet epiqendra e tërmetit paraqitet e vala gjigante e njohur me emrin Cunam nga japonishtja. Në raste të tilla njerëzit përpos që duhet të dalin nga ndërtesat e rrënuara duhet që sa më parë që është e mundur të shkojnë në vendet me lartësi më të mëdha se sa niveli i tokës. Mundësisht në kodrat në afërsi të qytetit apo vendit sepse cunami vjen dhe mbulon çdo gjë deri në lartësi mbi 3 metra.

Lajme

Nga prezantimi i Apple Event

iPhone 7 dhe 7 plus

Janë të pajisur me çipin A10 Fusion i cili është 64 bitësh dhe është i përbërë nga katër bërthama, ku dy bërthama janë më të fuqishme dhe konsumojnë më shumë energji për të kryer punë ndërsa dy të tjera janë të fuqishme por konsumojmë më pak energji kështu që proceset tani do të vlerësohen se a duan shumë fuqi ose pak fuqi përpunuese.

a10fusion

Me anë të këtij çipi A10 Fusion përdoruesit e këtij telefoni do të mund madje të luajnë edhe lojëra 3d si dhe në telefon mund të përdoren programe si Adobe LightRoom që është program për kompjuterë por në telefon mund t’i kryej 95  % të punëve në krahasim me kompjuter. Gjithashtu telefoni përmban dy altoparlantë, një në krye e një në fund dhe me këtë do të kenë përdoruesit një zë studio të muzikës, filmave apo edhe lojërave.

Çipi A10 Fusion ofron edhe mundësi të tjera, për shembull, shpejtësia maksimale e internetit përmes LTE është 450 MBPS por kjo varet prej shërbyesit të shërbimit telefonik që e posedoni.

iPhone 7 dhe 7 Plus do të ofrohen vetëm me këto kapacitete:

 • 32GB
 • 128GB dhe
 • 256GB

iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus mund të porositen që nga e premtja pra 9 shtator 2016 ndërsa blerja (në shitoret e Apple) që nga 13 shtatori

iPhone 7

 • Kamera e re ka stabilizim optik për imazhet – 6 elemente lenteje me f/1.8 aperture. 60% më i shpejtë se iPhone i mëparshëm.
 • iPhone 7 ka një aparat të vetëm lente;
 • Resistent nga uji dhe pluhurat.
 • Jetëgjatësi më të lartë të baterisë.
 • Vjen në ngjyrat:
  • Jet black,
  • black,
  • gold,
  • silver,
  • rose gold;
 • Kufjet do te lidhen nëpërmjet portit të furnizimit.

Një set i lirë vjen me telefonin, plus një përshtatës për të përdorur kufjet tradicionale 3.5mm.

iphone 7 plus
Kamera e re ka stabilizim optik per imazhet – 6 elemente lenteje me f / 1.8 aperture. 60% më i shpejtë se iPhone i mëparshëm.
Kamerë të dyfishtë
iPhone 7 Plus: efekti ‘portrait’ te kamera për të shtuar thellësinë dhe fushën e fotos.

 • Resistent nga uji dhe pluhurat.
 • Jetëgjatësi më të lartë të baterisë.
 • Vjen në ngjyrat:
  • Jet black,
  • black,
  • gold,
  • silver,
  • rose gold;
 • Kufjet do te lidhen nëpërmjet portit të furnizimit

Një set i lirë vjen me telefonin, plus një përshtatës për te përdorur kufjet tradicionale 3.5mm.

AirPods

Kufje pa tel (me një mikrofon) që kanë sensorë infra të kuqe që zbulojnë kur ata janë në veshin tuaj. AirPods pa tela përdorin çipin e ri të zhvilluar nga Apple të emërtuar W1 që mundëson komunikimin pa tela me telefonin si dhe Apple Watch.

Bateritë e fundit për 5 orë dhe AirPods të vijë me një rast të mbushjes që mban 24 orë të ngarkuar.

iOS 10

iOS 10 kishte veçori të shumta të reja ndër to spikatej programi i ri i kamerës në të cilën mund në kohë reale të shikosh pamje me thellësi si dhe pastaj ta zgjedhësh personin që do ta fotografosh dhe del fotografia shumë e mirë.

iOS 10 pritet të del në 13 shtator 2016 dhe sipas komunikatës së Apple iOS 10 ofrohet për telefonat që nga
ios10support
iOS 10 nuk do të ketë përkrahje për telefonat

 • iPhone 4S,
 • iPad 2 dhe
 • iPod touch 5th gen.

 

Lajme

A report of visitors

Cumulative report of visitors:

No. Country Number of places Number of visitor’s place Cumulative number of visitors
1 United States 377 70 776
2 China 72 30 161
3 Japan 48 10 97
4 Russia 33 15 73
5 Germany 31 8 58
6 United Kingdom 29 25 75
7 South Korea 28 18 68
8 Brazil 24 8 45
9 Canada 22 6 27
10 France 20 12 33
11 Netherlands 18 16 40
12 Italy 15 8 26
13 India 14 7 29
14 Spain 14 7 26
15 Mexico 12 2 14
16 South Africa 10 8 20
17 Denmark 8 8 15
18 Australia 7 7 22
19 Belgium 7 2 8
20 Poland 7 4 11
21 Sweden 7 11 17
22 Norway 6 1 6
23 Iran 5 2 6
24 Turkey 5 3 9
25 Ukraine 5 8 13
26 Argentina 4 7 10
27 Czech Republic 4 1 4
28 Finland 4 4 8
29 Indonesia 4 3 7
30 Israel 4 2 6
31 Hungary 3 2 4
32 Morocco 3 7 8
33 Pakistan 3 1 3
34 Philippines 3 2 4
35 Portugal 3 3 4
36 Romania 3 3 5
37 Switzerland 3 4 6
38 Taiwan 3 2 4
39 Vietnam 3 2 4
40 Austria 2 7 8
41 Chile 2 4 6
42 Colombia 2 7 8
43 Estonia 2 1 2
44 Georgia 2 1 2
45 Greece 2 1 2
46 Ireland 2 2 3
47 Lithuania 2 1 2
48 Malaysia 2 1 3
49 New Zealand 2 1 2
50 Saudi Arabia 2 3 4
51 Serbia 2 1 2
52 Slovenia 2 1 2
53 Thailand 2 3 4
54 Albania 1 1 1
55 Bangladesh 1 1 1
56 Belarus 1 1 1
57 Croatia 1 2 2
58 Dominican Republic 1 3 3
59 Egypt 1 5 5
60 Hong Kong 1 8 8
61 Iceland 1 1 1
62 Kazakhstan 1 1 1
63 Latvia 1 1 1
64 Macedonia (FYROM) 1 1 1
65 Moldova 1 2 2
66 Mongolia 1 1 1
67 Oman 1 1 1
68 Panama 1 2 2
69 Puerto Rico 1 2 2
70 Rwanda 1 1 1
71 Singapore 1 3 3
72 Slovakia 1 1 1
73 Sri Lanka 1 1 1
74 Sudan 1 1 1
75 Syria 1 1 1
76 Tajikistan 1 1 1
77 Trinidad and Tobago 1 1 1
78 Tunisia 1 2 2
79 Venezuela 1 3 3

Detailed list of visitors

No. City Country Sessions % New Sessions New Users
1 New York United States 70 98.57% 69
2 Chicago United States 37 100.00% 37
3 Beijing China 30 86.67% 26
4 Hull United Kingdom 25 100.00% 25
5 London United Kingdom 22 100.00% 22
6 Lynchburg United States 22 100.00% 22
7 Los Angeles United States 20 95.00% 19
8 Seoul South Korea 18 100.00% 18
9 San Francisco United States 18 100.00% 18
10 Houston United States 18 100.00% 18
11 Arlington United States 16 100.00% 16
12 Amsterdam-Zuidoost Netherlands 16 100.00% 16
13 Moscow Russia 15 46.67% 7
14 Yekaterinburg Russia 14 0.00% 0
15 Palo Alto United States 14 100.00% 14
16 Saint Petersburg United States 13 15.38% 2
17 Paris France 12 83.33% 10
18 San Diego United States 12 100.00% 12
19 Denver United States 12 100.00% 12
20 Boston United States 12 100.00% 12
21 Stockholm Sweden 11 100.00% 11
22 Seattle United States 10 100.00% 10
23 Chuo Japan 10 100.00% 10
24 Shanghai China 9 100.00% 9
25 Chongqing China 9 100.00% 9
26 Chiyoda Japan 9 100.00% 9
27 Yokohama Japan 9 88.89% 8
28 Rio de Janeiro Brazil 8 100.00% 8
29 Shenzhen China 8 87.50% 7
30 Stuttgart Germany 8 100.00% 8
31 Copenhagen Denmark 8 100.00% 8
32 Hong Kong Hong Kong 8 100.00% 8
33 Rome Italy 8 100.00% 8
34 Osaka Japan 8 100.00% 8
35 Kiev Ukraine 8 75.00% 6
36 Washington United States 8 100.00% 8
37 Indianapolis United States 8 100.00% 8
38 Alexandria United States 8 100.00% 8
39 Sandton South Africa 8 100.00% 8
40 Buenos Aires Argentina 7 100.00% 7
41 Sydney Australia 7 100.00% 7
42 Vienna Austria 7 100.00% 7
43 Bogota Colombia 7 100.00% 7
44 Berlin Germany 7 100.00% 7
45 Madrid Spain 7 100.00% 7
46 Mumbai India 7 100.00% 7
47 Busan South Korea 7 100.00% 7
48 Casablanca Morocco 7 100.00% 7
49 Atlanta United States 7 100.00% 7
50 Cambridge United States 7 100.00% 7
51 Sao Paulo Brazil 6 100.00% 6
52 Toronto Canada 6 100.00% 6
53 Guangzhou China 6 100.00% 6
54 Cologne Germany 6 100.00% 6
55 Amsterdam Netherlands 6 100.00% 6
56 Cairo Egypt 5 100.00% 5
57 Bengaluru India 5 100.00% 5
58 Milan Italy 5 100.00% 5
59 Sapporo Japan 5 100.00% 5
60 San Jose United States 5 100.00% 5
61 Sunnyvale United States 5 100.00% 5
62 Orlando United States 5 100.00% 5
63 Columbia United States 5 100.00% 5
64 Minato Japan 5 100.00% 5
65 Meridian charter Township United States 5 100.00% 5
66 Brisbane Australia 4 100.00% 4
67 Perth Australia 4 100.00% 4
68 Goiania Brazil 4 100.00% 4
69 Zurich Switzerland 4 100.00% 4
70 Santiago Chile 4 100.00% 4
71 Chengdu China 4 100.00% 4
72 Munich Germany 4 100.00% 4
73 Valencia Spain 4 100.00% 4
74 Helsinki Finland 4 75.00% 3
75 Shinjuku Japan 4 100.00% 4
76 Seongnam-si South Korea 4 100.00% 4
77 Daegu South Korea 4 100.00% 4
78 Daejeon South Korea 4 100.00% 4
79 Warsaw Poland 4 100.00% 4
80 Rostov-on-Don Russia 4 25.00% 1
81 Capitol Heights United States 4 100.00% 4
82 Detroit United States 4 100.00% 4
83 Ashburn United States 4 100.00% 4
84 Melbourne Australia 3 100.00% 3
85 Belo Horizonte Brazil 3 100.00% 3
86 Vancouver United States 3 100.00% 3
87 Tianjin China 3 100.00% 3
88 Shenyang China 3 100.00% 3
89 Changzhou China 3 100.00% 3
90 Suzhou China 3 100.00% 3
91 Ningbo China 3 100.00% 3
92 Nanchang China 3 100.00% 3
93 Linyi China 3 100.00% 3
94 Wuhan China 3 100.00% 3
95 Dongguan China 3 100.00% 3
96 Frankfurt Germany 3 100.00% 3
97 Santo Domingo Dominican Republic 3 100.00% 3
98 Alexandria United States 3 100.00% 3
99 Surabaya Indonesia 3 100.00% 3
100 Chennai India 3 100.00% 3
101 Naples United States 3 100.00% 3
102 Nagoya Japan 3 100.00% 3
103 Kyoto Japan 3 100.00% 3
104 Incheon South Korea 3 100.00% 3
105 Gwangju South Korea 3 100.00% 3
106 Lisbon Portugal 3 66.67% 2
107 Bucharest Romania 3 100.00% 3
108 Novosibirsk Russia 3 33.33% 1
109 Jeddah Saudi Arabia 3 100.00% 3
110 Singapore Singapore 3 100.00% 3
111 Bangkok Thailand 3 100.00% 3
112 Ankara Turkey 3 100.00% 3
113 Istanbul Turkey 3 100.00% 3
114 Mesa United States 3 100.00% 3
115 Phoenix United States 3 100.00% 3
116 Oceanside United States 3 100.00% 3
117 Honolulu United States 3 100.00% 3
118 Ellicott City United States 3 100.00% 3
119 Charlotte United States 3 100.00% 3
120 Raleigh United States 3 100.00% 3
121 Berkeley Heights United States 3 100.00% 3
122 Newark United States 3 100.00% 3
123 Rochester United States 3 100.00% 3
124 Columbus United States 3 100.00% 3
125 Pittsburgh United States 3 100.00% 3
126 Fort Worth United States 3 100.00% 3
127 San Antonio United States 3 100.00% 3
128 Reston United States 3 100.00% 3
129 Caracas Venezuela 3 100.00% 3
130 Valencia Spain 3 100.00% 3
131 Cape Town South Africa 3 100.00% 3
132 Jingzhou China 3 100.00% 3
133 Brussels Belgium 2 100.00% 2
134 Belem Brazil 2 100.00% 2
135 Teresina Brazil 2 100.00% 2
136 Bauru Brazil 2 100.00% 2
137 Santos Brazil 2 100.00% 2
138 La Serena Chile 2 100.00% 2
139 Nanjing China 2 100.00% 2
140 Hefei China 2 100.00% 2
141 Dezhou China 2 100.00% 2
142 Jinan China 2 100.00% 2
143 Qingdao China 2 100.00% 2
144 Zhengzhou China 2 100.00% 2
145 Zhuzhou China 2 100.00% 2
146 Jieyang China 2 100.00% 2
147 Xi’an China 2 100.00% 2
148 Augsburg Germany 2 100.00% 2
149 Hamburg Germany 2 100.00% 2
150 Hanover Germany 2 100.00% 2
151 Paderborn Germany 2 100.00% 2
152 Leipzig Germany 2 100.00% 2
153 Barcelona Spain 2 100.00% 2
154 Turku Finland 2 100.00% 2
155 Lille France 2 100.00% 2
156 Caen France 2 100.00% 2
157 Bristol United Kingdom 2 100.00% 2
158 Reading United States 2 100.00% 2
159 Zagreb Croatia 2 100.00% 2
160 Budapest Hungary 2 100.00% 2
161 Jakarta Indonesia 2 100.00% 2
162 New Delhi India 2 100.00% 2
163 Ahmedabad India 2 100.00% 2
164 Dublin Ireland 2 100.00% 2
165 Tehran Iran 2 100.00% 2
166 Be’er Sheva Israel 2 100.00% 2
167 Tel Aviv-Yafo Israel 2 100.00% 2
168 Taito Japan 2 100.00% 2
169 Fukuoka Japan 2 100.00% 2
170 Cheongju-si South Korea 2 100.00% 2
171 Gimhae-si South Korea 2 100.00% 2
172 Suwon-si South Korea 2 100.00% 2
173 Chisinau Moldova 2 0.00% 0
174 Mexico City Mexico 2 100.00% 2
175 Monterrey Mexico 2 100.00% 2
176 Valkenswaard Netherlands 2 100.00% 2
177 The Hague Netherlands 2 100.00% 2
178 Panama City Panama 2 100.00% 2
179 Quezon City Philippines 2 100.00% 2
180 Krakow Poland 2 100.00% 2
181 Belgorod Russia 2 0.00% 0
182 Irkutsk Russia 2 0.00% 0
183 Krasnodar Russia 2 0.00% 0
184 Sochi Russia 2 0.00% 0
185 Kirov Russia 2 50.00% 1
186 Omsk Russia 2 50.00% 1
187 Pyatigorsk Russia 2 50.00% 1
188 Tomsk Russia 2 50.00% 1
189 Tunis Tunisia 2 100.00% 2
190 Zhudong Township Taiwan 2 100.00% 2
191 Dnipro Ukraine 2 100.00% 2
192 Tempe United States 2 100.00% 2
193 Anaheim United States 2 100.00% 2
194 Costa Mesa United States 2 50.00% 1
195 Fremont United States 2 100.00% 2
196 Sacramento United States 2 100.00% 2
197 Santa Clara United States 2 100.00% 2
198 Visalia United States 2 100.00% 2
199 Boulder United States 2 100.00% 2
200 Belle Glade United States 2 100.00% 2
201 Miami United States 2 100.00% 2
202 Miami Beach United States 2 100.00% 2
203 Augusta United States 2 100.00% 2
204 Naperville United States 2 100.00% 2
205 Wheeling United States 2 100.00% 2
206 Overland Park United States 2 100.00% 2
207 Baltimore United States 2 100.00% 2
208 Frederick United States 2 100.00% 2
209 Escanaba United States 2 100.00% 2
210 Rochester United States 2 100.00% 2
211 Saint Paul United States 2 100.00% 2
212 Cary United States 2 100.00% 2
213 Greensboro United States 2 100.00% 2
214 Jersey City United States 2 100.00% 2
215 Reno United States 2 100.00% 2
216 Binghamton United States 2 100.00% 2
217 Cleveland United States 2 100.00% 2
218 Toledo United States 2 100.00% 2
219 Tulsa United States 2 100.00% 2
220 Hershey United States 2 100.00% 2
221 North Charleston United States 2 100.00% 2
222 Memphis United States 2 100.00% 2
223 Arlington United States 2 100.00% 2
224 Austin United States 2 100.00% 2
225 Dallas United States 2 100.00% 2
226 Chantilly United States 2 100.00% 2
227 Fort Belvoir United States 2 100.00% 2
228 Bellevue United States 2 100.00% 2
229 Madison United States 2 100.00% 2
230 Pretoria South Africa 2 100.00% 2
231 Asan-si South Korea 2 100.00% 2
232 Sahibzada Ajit Singh Nagar India 2 100.00% 2
233 Soc Trang Vietnam 2 100.00% 2
234 Athens United States 2 100.00% 2
235 San Juan Puerto Rico 2 100.00% 2
236 Tirana Albania 1 100.00% 1
237 Moron Mongolia 1 100.00% 1
238 Rivadavia Argentina 1 100.00% 1
239 San Miguel de Tucuman Argentina 1 100.00% 1
240 Cordoba Argentina 1 100.00% 1
241 Armidale Australia 1 100.00% 1
242 Townsville Australia 1 100.00% 1
243 Adelaide Australia 1 100.00% 1
244 Etterbeek Belgium 1 100.00% 1
245 Antwerp Belgium 1 100.00% 1
246 Leuven Belgium 1 100.00% 1
247 Ghent Belgium 1 100.00% 1
248 Kortrijk Belgium 1 100.00% 1
249 Ostend Belgium 1 100.00% 1
250 Dhaka Bangladesh 1 100.00% 1
251 Minsk Belarus 1 100.00% 1
252 Fortaleza Brazil 1 100.00% 1
253 Brasilia Brazil 1 100.00% 1
254 Colatina Brazil 1 100.00% 1
255 Sao Luis Brazil 1 100.00% 1
256 Barbacena Brazil 1 100.00% 1
257 Campo Grande Brazil 1 100.00% 1
258 Londrina Brazil 1 100.00% 1
259 Natal Brazil 1 100.00% 1
260 Porto Alegre Brazil 1 100.00% 1
261 Campinas Brazil 1 100.00% 1
262 Indaiatuba Brazil 1 100.00% 1
263 Pindamonhangaba Brazil 1 100.00% 1
264 Presidente Prudente Brazil 1 100.00% 1
265 Sao Jose do Rio Preto Brazil 1 100.00% 1
266 Fort McMurray Canada 1 100.00% 1
267 Stony Plain Canada 1 100.00% 1
268 Burnaby Canada 1 100.00% 1
269 Nanaimo Canada 1 100.00% 1
270 North Vancouver Canada 1 100.00% 1
271 Richmond United States 1 100.00% 1
272 Fredericton Canada 1 100.00% 1
273 Antigonish Canada 1 100.00% 1
274 Mississauga Canada 1 100.00% 1
275 Newmarket Canada 1 100.00% 1
276 Orillia Canada 1 100.00% 1
277 Ottawa Canada 1 100.00% 1
278 Windsor Canada 1 100.00% 1
279 Charlottetown Canada 1 100.00% 1
280 Beaupre Canada 1 100.00% 1
281 Brossard Canada 1 100.00% 1
282 Montreal Canada 1 100.00% 1
283 Quebec City Canada 1 100.00% 1
284 Saint-Jean-sur-Richelieu Canada 1 100.00% 1
285 Regina Canada 1 100.00% 1
286 Saskatoon Canada 1 100.00% 1
287 Mellingen Germany 1 100.00% 1
288 Bern Switzerland 1 100.00% 1
289 Basel Switzerland 1 100.00% 1
290 Handan China 1 100.00% 1
291 Langfang China 1 100.00% 1
292 Shijiazhuang China 1 100.00% 1
293 Zhangjiakou China 1 100.00% 1
294 Taiyuan China 1 100.00% 1
295 Baotou China 1 100.00% 1
296 Chifeng China 1 100.00% 1
297 Dalian China 1 100.00% 1
298 Huai’an China 1 100.00% 1
299 Xuzhou China 1 100.00% 1
300 Hangzhou China 1 100.00% 1
301 Huzhou China 1 100.00% 1
302 Lishui China 1 100.00% 1
303 Ningde China 1 100.00% 1
304 Quanzhou China 1 100.00% 1
305 Ganzhou China 1 100.00% 1
306 Weifang China 1 100.00% 1
307 Yantai China 1 100.00% 1
308 Jiaozuo China 1 100.00% 1
309 Nanyang China 1 100.00% 1
310 Pingdingshan China 1 100.00% 1
311 Huanggang China 1 100.00% 1
312 Huangshi China 1 100.00% 1
313 Chenzhou China 1 100.00% 1
314 Huizhou China 1 100.00% 1
315 Nanning China 1 100.00% 1
316 Wuzhou China 1 100.00% 1
317 Haikou China 1 100.00% 1
318 Guiyang China 1 100.00% 1
319 Dali China 1 100.00% 1
320 Kunming China 1 100.00% 1
321 Yan’an China 1 100.00% 1
322 Lanzhou China 1 100.00% 1
323 Xining China 1 100.00% 1
324 Changji China 1 100.00% 1
325 Kurim Czech Republic 1 0.00% 0
326 Uherske Hradiste Czech Republic 1 100.00% 1
327 Valasske Mezirici Czech Republic 1 100.00% 1
328 Prague Czech Republic 1 100.00% 1
329 Cottbus Germany 1 100.00% 1
330 Schwedt Germany 1 100.00% 1
331 Laupheim Germany 1 100.00% 1
332 Ludwigsburg Germany 1 100.00% 1
333 Mannheim Germany 1 100.00% 1
334 Ohringen Germany 1 100.00% 1
335 Rastatt Germany 1 100.00% 1
336 Nuremberg Germany 1 100.00% 1
337 Schweinfurt Germany 1 100.00% 1
338 Bremen Germany 1 100.00% 1
339 Bad Homburg Germany 1 100.00% 1
340 Neu-Isenburg Germany 1 100.00% 1
341 Rostock Germany 1 100.00% 1
342 Duisburg Germany 1 100.00% 1
343 Hurth Germany 1 100.00% 1
344 Munster Germany 1 100.00% 1
345 Wuppertal Germany 1 100.00% 1
346 Chemnitz Germany 1 100.00% 1
347 Ilmenau Germany 1 100.00% 1
348 Lyngby Denmark 1 100.00% 1
349 Frederikssund Denmark 1 100.00% 1
350 Greve Strand Denmark 1 100.00% 1
351 Koge Denmark 1 100.00% 1
352 Roskilde Denmark 1 100.00% 1
353 Odense Denmark 1 100.00% 1
354 Aarhus Denmark 1 100.00% 1
355 Almeria Spain 1 100.00% 1
356 Burgos Spain 1 100.00% 1
357 Las Palmas de Gran Canaria Spain 1 100.00% 1
358 Girona Spain 1 100.00% 1
359 Santa Barbara United States 1 100.00% 1
360 Alcorcon Spain 1 100.00% 1
361 Pozuelo de Alarcon Spain 1 0.00% 0
362 Eibar Spain 1 100.00% 1
363 Zaragoza Spain 1 100.00% 1
364 Vantaa Finland 1 100.00% 1
365 Strasbourg France 1 100.00% 1
366 Dijon France 1 100.00% 1
367 Brest France 1 100.00% 1
368 Quimper France 1 100.00% 1
369 Tours France 1 100.00% 1
370 Buc France 1 100.00% 1
371 Chatou France 1 100.00% 1
372 Franconville France 1 100.00% 1
373 Le Chesnay France 1 100.00% 1
374 Saclay France 1 100.00% 1
375 Montpellier France 1 100.00% 1
376 Limoges France 1 100.00% 1
377 Nancy France 1 100.00% 1
378 Toulouse France 1 100.00% 1
379 Cavaillon France 1 100.00% 1
380 Istres France 1 100.00% 1
381 Nice France 1 100.00% 1
382 Attleborough United Kingdom 1 100.00% 1
383 Basingstoke United Kingdom 1 100.00% 1
384 Blackburn United Kingdom 1 100.00% 1
385 Bognor Regis United Kingdom 1 100.00% 1
386 Bradford United Kingdom 1 100.00% 1
387 Cambridge United States 1 100.00% 1
388 Didcot United Kingdom 1 100.00% 1
389 Halesowen United Kingdom 1 100.00% 1
390 Hastings United States 1 100.00% 1
391 Horley United Kingdom 1 100.00% 1
392 King’s Lynn United Kingdom 1 100.00% 1
393 Leeds United Kingdom 1 100.00% 1
394 Midhurst United Kingdom 1 0.00% 0
395 Newcastle-under-Lyme United Kingdom 1 100.00% 1
396 Northampton United Kingdom 1 100.00% 1
397 Oxford United Kingdom 1 100.00% 1
398 Peterborough United Kingdom 1 100.00% 1
399 Silverstone United States 1 100.00% 1
400 Sunderland United Kingdom 1 100.00% 1
401 Royal Wootton Bassett United Kingdom 1 100.00% 1
402 Paisley United Kingdom 1 100.00% 1
403 Cardiff United Kingdom 1 100.00% 1
404 Batumi Georgia 1 100.00% 1
405 Tbilisi Georgia 1 0.00% 0
406 Chania Greece 1 100.00% 1
407 Bekescsaba Hungary 1 100.00% 1
408 Kecskemet Hungary 1 100.00% 1
409 Denpasar Indonesia 1 100.00% 1
410 Medan Indonesia 1 100.00% 1
411 Hyderabad India 1 100.00% 1
412 Guwahati India 1 100.00% 1
413 Pune India 1 100.00% 1
414 Bhopal India 1 100.00% 1
415 Jaipur India 1 100.00% 1
416 Lucknow India 1 100.00% 1
417 Galway Ireland 1 100.00% 1
418 Orumiyeh Iran 1 100.00% 1
419 Kerman Iran 1 100.00% 1
420 Hamadan Iran 1 100.00% 1
421 Reykjavik Iceland 1 100.00% 1
422 Jerusalem Israel 1 100.00% 1
423 Ramat Gan Israel 1 100.00% 1
424 Acre Brazil 1 100.00% 1
425 Ancona Italy 1 100.00% 1
426 Bologna Italy 1 100.00% 1
427 Brescia Italy 1 100.00% 1
428 Cagliari Italy 1 100.00% 1
429 Aulla Italy 1 100.00% 1
430 Novara Italy 1 100.00% 1
431 Roveredo in Piano Italy 1 100.00% 1
432 Pesaro Italy 1 100.00% 1
433 Reggio Emilia Italy 1 100.00% 1
434 Gallarate Italy 1 100.00% 1
435 Venice Italy 1 100.00% 1
436 Vicenza Italy 1 100.00% 1
437 Kitami Japan 1 100.00% 1
438 Tomakomai Japan 1 100.00% 1
439 Koriyama Japan 1 100.00% 1
440 Mito Japan 1 100.00% 1
441 Tsukuba Japan 1 100.00% 1
442 Kiryu Japan 1 100.00% 1
443 Takasaki Japan 1 100.00% 1
444 Iruma Japan 1 100.00% 1
445 Funabashi Japan 1 100.00% 1
446 Akishima Japan 1 100.00% 1
447 Koto Japan 1 100.00% 1
448 Ome Japan 1 100.00% 1
449 Setagaya Japan 1 100.00% 1
450 Shibuya Japan 1 100.00% 1
451 Shinagawa Japan 1 100.00% 1
452 Odawara Japan 1 100.00% 1
453 Yokosuka Japan 1 100.00% 1
454 Gifu Japan 1 100.00% 1
455 Hamamatsu Japan 1 100.00% 1
456 Shizuoka Japan 1 100.00% 1
457 Ichinomiya Japan 1 100.00% 1
458 Kawachinagano Japan 1 100.00% 1
459 Sakai Japan 1 100.00% 1
460 Kobe Japan 1 100.00% 1
461 Nara Japan 1 100.00% 1
462 Kurashiki Japan 1 100.00% 1
463 Matsuyama Japan 1 100.00% 1
464 Niihama Japan 1 100.00% 1
465 Imari Japan 1 100.00% 1
466 Nagasaki Japan 1 100.00% 1
467 Kumamoto Japan 1 100.00% 1
468 Yatsushiro Japan 1 100.00% 1
469 Almaty Kazakhstan 1 100.00% 1
470 Ansan-si South Korea 1 100.00% 1
471 Anyang-si South Korea 1 100.00% 1
472 Jeju-si South Korea 1 100.00% 1
473 Cheonan-si South Korea 1 100.00% 1
474 Jinju-si South Korea 1 100.00% 1
475 Jeonju-si South Korea 1 100.00% 1
476 Chuncheon-si South Korea 1 100.00% 1
477 Seogwipo-si South Korea 1 100.00% 1
478 Donghae-si South Korea 1 100.00% 1
479 Ulsan South Korea 1 100.00% 1
480 Yongin-si South Korea 1 100.00% 1
481 Colombo Sri Lanka 1 100.00% 1
482 Agadir Morocco 1 100.00% 1
483 Kenitra Morocco 1 100.00% 1
484 Chihuahua Mexico 1 100.00% 1
485 Tuxtla Gutierrez Mexico 1 100.00% 1
486 Guadalajara Mexico 1 100.00% 1
487 Puerto Vallarta Mexico 1 100.00% 1
488 Tala Mexico 1 100.00% 1
489 Naucalpan Mexico 1 100.00% 1
490 Tepic Mexico 1 100.00% 1
491 Nuevo Laredo Mexico 1 100.00% 1
492 Heroica Veracruz Mexico 1 100.00% 1
493 Bitola Macedonia (FYROM) 1 100.00% 1
494 Kota Kinabalu Malaysia 1 100.00% 1
495 Petaling Jaya Malaysia 1 100.00% 1
496 Dronten Netherlands 1 100.00% 1
497 Apeldoorn Netherlands 1 100.00% 1
498 Groningen Netherlands 1 100.00% 1
499 Castricum Netherlands 1 100.00% 1
500 Haarlem Netherlands 1 100.00% 1
501 Enschede Netherlands 1 100.00% 1
502 Maarssenbroek Netherlands 1 100.00% 1
503 Utrecht Netherlands 1 100.00% 1
504 Zeist Netherlands 1 100.00% 1
505 Gouda Netherlands 1 100.00% 1
506 Heinkenszand Netherlands 1 100.00% 1
507 Leiden Netherlands 1 100.00% 1
508 Oslo Norway 1 100.00% 1
509 Auckland New Zealand 1 100.00% 1
510 Palmerston North New Zealand 1 100.00% 1
511 Masqat Oman 1 100.00% 1
512 Lahore Pakistan 1 100.00% 1
513 Peshawar Pakistan 1 100.00% 1
514 Quetta Pakistan 1 100.00% 1
515 Makati Philippines 1 100.00% 1
516 Paranaque Philippines 1 100.00% 1
517 Wroclaw Poland 1 100.00% 1
518 Lomza Poland 1 100.00% 1
519 Katowice Poland 1 100.00% 1
520 Zabrze Poland 1 100.00% 1
521 Szczecin Poland 1 100.00% 1
522 Porto Portugal 1 100.00% 1
523 Vila do Conde Portugal 1 100.00% 1
524 Pitesti Romania 1 100.00% 1
525 Baia Mare Romania 1 100.00% 1
526 Blagoveshchensk Russia 1 100.00% 1
527 Astrakhan Russia 1 0.00% 0
528 Ufa Russia 1 0.00% 0
529 Prokopyevsk Russia 1 100.00% 1
530 Kaliningrad Russia 1 0.00% 0
531 Kaluga Russia 1 0.00% 0
532 Petrozavodsk Russia 1 0.00% 0
533 Kursk Russia 1 0.00% 0
534 Lobnya Russia 1 0.00% 0
535 Nizhny Novgorod Russia 1 100.00% 1
536 Orenburg Russia 1 0.00% 0
537 Ussuriysk Russia 1 100.00% 1
538 Tolyatti Russia 1 0.00% 0
539 Tula Russia 1 0.00% 0
540 Tyumen Russia 1 0.00% 0
541 Ulyanovsk Russia 1 0.00% 0
542 Volgograd Russia 1 0.00% 0
543 Yaroslavl Russia 1 0.00% 0
544 Kigali Rwanda 1 100.00% 1
545 Riyadh Saudi Arabia 1 100.00% 1
546 Khartoum Sudan 1 100.00% 1
547 Solna Sweden 1 100.00% 1
548 Umea Sweden 1 100.00% 1
549 Uppsala Sweden 1 100.00% 1
550 Kalmar Sweden 1 100.00% 1
551 Malmo Sweden 1 100.00% 1
552 Gothenburg Sweden 1 100.00% 1
553 Damascus Syria 1 100.00% 1
554 Mueang Saraburi District Thailand 1 100.00% 1
555 Dushanbe Tajikistan 1 100.00% 1
556 Port of Spain Trinidad and Tobago 1 100.00% 1
557 Bursa Turkey 1 100.00% 1
558 Mersin Turkey 1 100.00% 1
559 Zhongli District Taiwan 1 100.00% 1
560 Chernihiv Ukraine 1 0.00% 0
561 Birmingham United States 1 100.00% 1
562 Dothan United States 1 100.00% 1
563 Montgomery United States 1 100.00% 1
564 Fayetteville United States 1 100.00% 1
565 Jonesboro United States 1 100.00% 1
566 Mena United States 1 100.00% 1
567 Pine Bluff United States 1 100.00% 1
568 Texarkana United States 1 100.00% 1
569 Prescott United States 1 100.00% 1
570 Sierra Vista United States 1 100.00% 1
571 Tucson United States 1 100.00% 1
572 Yuma United States 1 100.00% 1
573 Altadena United States 1 100.00% 1
574 Bakersfield United States 1 100.00% 1
575 Berkeley United States 1 100.00% 1
576 Buena Park United States 1 100.00% 1
577 Cerritos United States 1 100.00% 1
578 City of Industry United States 1 100.00% 1
579 Cupertino United States 1 100.00% 1
580 El Segundo United States 1 100.00% 1
581 Hollister United States 1 100.00% 1
582 Huntington Beach United States 1 100.00% 1
583 Jackson United States 1 100.00% 1
584 Laguna Beach United States 1 100.00% 1
585 Marina United States 1 100.00% 1
586 Milpitas United States 1 100.00% 1
587 Mountain View United States 1 100.00% 1
588 Pasadena United States 1 100.00% 1
589 Petaluma United States 1 100.00% 1
590 Riverside United States 1 100.00% 1
591 San Bernardino United States 1 100.00% 1
592 San Mateo United States 1 100.00% 1
593 Santa Ana United States 1 100.00% 1
594 Santa Cruz United States 1 100.00% 1
595 Santa Monica United States 1 100.00% 1
596 Simi Valley United States 1 100.00% 1
597 Stockton United States 1 100.00% 1
598 Victorville United States 1 100.00% 1
599 Windsor Canada 1 100.00% 1
600 Colorado Springs United States 1 100.00% 1
601 Strasburg United States 1 100.00% 1
602 East Hartford United States 1 100.00% 1
603 Norwich United Kingdom 1 100.00% 1
604 Shelton United States 1 100.00% 1
605 Stamford United States 1 100.00% 1
606 Torrington United States 1 100.00% 1
607 Weston United States 1 100.00% 1
608 Wilmington United States 1 100.00% 1
609 Clearwater United States 1 100.00% 1
610 Crestview United States 1 100.00% 1
611 Daytona Beach United States 1 100.00% 1
612 Fort Lauderdale United States 1 100.00% 1
613 Gainesville United States 1 100.00% 1
614 Longboat Key United States 1 100.00% 1
615 Melbourne Australia 1 100.00% 1
616 Merritt Island United States 1 100.00% 1
617 Navarre United States 1 0.00% 0
618 Oldsmar United States 1 100.00% 1
619 Ormond Beach United States 1 100.00% 1
620 Pembroke Pines United States 1 100.00% 1
621 Pensacola United States 1 100.00% 1
622 Port Orange United States 1 100.00% 1
623 Sanford United States 1 100.00% 1
624 Tampa United States 1 100.00% 1
625 Cusseta United States 1 100.00% 1
626 Duluth United States 1 0.00% 0
627 Loganville United States 1 100.00% 1
628 Macon United States 1 100.00% 1
629 McDonough United States 1 100.00% 1
630 Perry United States 1 100.00% 1
631 Roswell United States 1 100.00% 1
632 Stockbridge United States 1 100.00% 1
633 Algona United States 1 100.00% 1
634 Ankeny United States 1 100.00% 1
635 Cedar Rapids United States 1 100.00% 1
636 Dubuque United States 1 100.00% 1
637 Mason City United States 1 100.00% 1
638 Sioux City United States 1 100.00% 1
639 Boise United States 1 0.00% 0
640 Aurora United States 1 100.00% 1
641 Danville United States 1 100.00% 1
642 Erie United States 1 100.00% 1
643 Fairbury United States 1 100.00% 1
644 Forest Park United States 1 100.00% 1
645 Galesburg United States 1 100.00% 1
646 Lemont United States 1 100.00% 1
647 New Salem United States 1 100.00% 1
648 Peoria United States 1 100.00% 1
649 Riverside United States 1 100.00% 1
650 Schaumburg United States 1 100.00% 1
651 Fort Wayne United States 1 100.00% 1
652 Leo-Cedarville United States 1 100.00% 1
653 Westville United States 1 100.00% 1
654 Kansas City United States 1 100.00% 1
655 Leawood United States 1 100.00% 1
656 Olathe United States 1 100.00% 1
657 Bardstown United States 1 100.00% 1
658 Lexington United States 1 100.00% 1
659 Louisville United States 1 100.00% 1
660 Houma United States 1 100.00% 1
661 New Orleans United States 1 100.00% 1
662 Attleboro United States 1 100.00% 1
663 Beverly United States 1 100.00% 1
664 Marlborough United States 1 100.00% 1
665 Middleton United States 1 100.00% 1
666 North Andover United States 1 100.00% 1
667 Northampton United Kingdom 1 100.00% 1
668 Pittsfield United States 1 100.00% 1
669 Princeton United States 1 100.00% 1
670 Springfield United States 1 100.00% 1
671 Waltham United States 1 100.00% 1
672 Annapolis United States 1 100.00% 1
673 Fort Meade United States 1 100.00% 1
674 Fort Washington United States 1 100.00% 1
675 Portland United States 1 100.00% 1
676 Coldwater United States 1 100.00% 1
677 Kalamazoo United States 1 100.00% 1
678 Rockwood United States 1 100.00% 1
679 Saint Joseph United States 1 100.00% 1
680 Stevensville United States 1 100.00% 1
681 Troy United States 1 100.00% 1
682 Warren United States 1 100.00% 1
683 Anoka United States 1 100.00% 1
684 Eden Prairie United States 1 100.00% 1
685 Forest Lake United States 1 100.00% 1
686 Hinckley United Kingdom 1 100.00% 1
687 Minneapolis United States 1 100.00% 1
688 Rogers United States 1 100.00% 1
689 Bevier United States 1 100.00% 1
690 Bosworth United States 1 100.00% 1
691 Kansas City United States 1 100.00% 1
692 Washington United States 1 100.00% 1
693 Ripley United States 1 100.00% 1
694 Billings United States 1 100.00% 1
695 Chapel Hill United States 1 100.00% 1
696 Durham United States 1 100.00% 1
697 Fayetteville United States 1 100.00% 1
698 Goldsboro United States 1 100.00% 1
699 Hope Mills United States 1 100.00% 1
700 Kenansville United States 1 100.00% 1
701 Kinston United States 1 100.00% 1
702 Maiden United States 1 100.00% 1
703 Winston-Salem United States 1 100.00% 1
704 Harvey United States 1 100.00% 1
705 Hillsboro United States 1 100.00% 1
706 Kearney United States 1 100.00% 1
707 Offutt Air Force Base United States 1 100.00% 1
708 Stuart United States 1 100.00% 1
709 Nashua United States 1 100.00% 1
710 Basking Ridge United States 1 100.00% 1
711 Bloomingdale United States 1 100.00% 1
712 Butler United States 1 100.00% 1
713 Camden United States 1 100.00% 1
714 Clifton United States 1 100.00% 1
715 Fair Lawn United States 1 100.00% 1
716 Ocean City United States 1 100.00% 1
717 Piscataway Township United States 1 100.00% 1
718 Randolph United States 1 100.00% 1
719 Summit United States 1 100.00% 1
720 Albuquerque United States 1 100.00% 1
721 Raton United States 1 100.00% 1
722 Las Vegas United States 1 100.00% 1
723 Verdi United States 1 100.00% 1
724 Bay Shore United States 1 100.00% 1
725 Buffalo United States 1 100.00% 1
726 Garden City United States 1 100.00% 1
727 Greenwich United States 1 100.00% 1
728 Huntington United States 1 100.00% 1
729 Melville United States 1 100.00% 1
730 Niagara Falls United States 1 100.00% 1
731 Plattsburgh United States 1 100.00% 1
732 Sag Harbor United States 1 100.00% 1
733 Staatsburg United States 1 100.00% 1
734 Syracuse United States 1 100.00% 1
735 Watertown United States 1 100.00% 1
736 Watervliet United States 1 100.00% 1
737 Aurora United States 1 100.00% 1
738 Canton United States 1 100.00% 1
739 Delaware United States 1 100.00% 1
740 Heath United States 1 100.00% 1
741 Leesburg United States 1 100.00% 1
742 McGuffey United States 1 100.00% 1
743 Oak Hill United Kingdom 1 100.00% 1
744 Rocky River United States 1 100.00% 1
745 Afton United States 1 100.00% 1
746 Durant United States 1 100.00% 1
747 Lawton United States 1 100.00% 1
748 Oklahoma City United States 1 100.00% 1
749 Beaverton United States 1 100.00% 1
750 Boardman United States 1 100.00% 1
751 Halsey United States 1 100.00% 1
752 Keizer United States 1 100.00% 1
753 Klamath Falls United States 1 100.00% 1
754 Medford United States 1 100.00% 1
755 Mount Angel United States 1 100.00% 1
756 Portland United States 1 100.00% 1
757 Aliquippa United States 1 100.00% 1
758 Allentown United States 1 100.00% 1
759 Bethlehem United States 1 100.00% 1
760 Bloomsburg United States 1 100.00% 1
761 Bridgeport United States 1 100.00% 1
762 Camp Hill United States 1 100.00% 1
763 Jenkintown United States 1 100.00% 1
764 Norristown United States 1 100.00% 1
765 Philadelphia United States 1 100.00% 1
766 Seneca United States 1 100.00% 1
767 Shamokin Dam United States 1 100.00% 1
768 Telford United Kingdom 1 100.00% 1
769 Wexford United States 1 100.00% 1
770 Pawtucket United States 1 100.00% 1
771 Warwick United States 1 100.00% 1
772 Aiken United States 1 100.00% 1
773 Lancaster United States 1 100.00% 1
774 Lexington United States 1 100.00% 1
775 Orangeburg United States 1 100.00% 1
776 Rock Hill United States 1 100.00% 1
777 Williamston United States 1 100.00% 1
778 Lennox United States 1 100.00% 1
779 Dayton United States 1 100.00% 1
780 Gatlinburg United States 1 100.00% 1
781 Johnson City United States 1 100.00% 1
782 White House United States 1 100.00% 1
783 Bryan United States 1 100.00% 1
784 Carrollton United States 1 100.00% 1
785 Cleveland United States 1 100.00% 1
786 Frisco United States 1 100.00% 1
787 Georgetown United States 1 100.00% 1
788 Gunter United States 1 100.00% 1
789 Harlingen United States 1 100.00% 1
790 Keller United States 1 100.00% 1
791 Laredo United States 1 100.00% 1
792 Midland United States 1 100.00% 1
793 Richardson United States 1 100.00% 1
794 Round Rock United States 1 100.00% 1
795 San Angelo United States 1 100.00% 1
796 Sherman United States 1 100.00% 1
797 Stafford United Kingdom 1 100.00% 1
798 Sugar Land United States 1 100.00% 1
799 Victoria United States 1 100.00% 1
800 Salt Lake City United States 1 100.00% 1
801 Springville United States 1 100.00% 1
802 Altavista United States 1 100.00% 1
803 Blacksburg United States 1 100.00% 1
804 Bridgewater United States 1 100.00% 1
805 Charlottesville United States 1 100.00% 1
806 Dulles United States 1 100.00% 1
807 Manassas United States 1 100.00% 1
808 McLean United States 1 100.00% 1
809 Newington United States 1 100.00% 1
810 Norfolk United States 1 100.00% 1
811 Roanoke United States 1 100.00% 1
812 Springfield United States 1 100.00% 1
813 Burlington United States 1 100.00% 1
814 Colchester United Kingdom 1 100.00% 1
815 Hartford United States 1 100.00% 1
816 Townshend United States 1 100.00% 1
817 Redmond United States 1 100.00% 1
818 Tacoma United States 1 100.00% 1
819 Vancouver United States 1 100.00% 1
820 Altoona United States 1 100.00% 1
821 De Pere United States 1 100.00% 1
822 Green Bay United States 1 100.00% 1
823 Plainfield United States 1 100.00% 1
824 Platteville United States 1 100.00% 1
825 Superior United States 1 100.00% 1
826 Charleston United States 1 100.00% 1
827 Morgantown United States 1 100.00% 1
828 Weirton United States 1 100.00% 1
829 Casper United States 1 100.00% 1
830 Hanoi Vietnam 1 0.00% 0
831 Ho Chi Minh City Vietnam 1 100.00% 1
832 Belgrade Serbia 1 100.00% 1
833 Kragujevac Serbia 1 100.00% 1
834 Bloemfontein South Africa 1 100.00% 1
835 Brakpan South Africa 1 100.00% 1
836 Centurion South Africa 1 100.00% 1
837 Germiston South Africa 1 100.00% 1
838 Roodepoort South Africa 1 100.00% 1
839 Durban South Africa 1 100.00% 1
840 Pietermaritzburg South Africa 1 100.00% 1
841 Hechi China 1 100.00% 1
842 Kermanshah Iran 1 100.00% 1
843 Saitama Japan 1 100.00% 1
844 Dosquebradas Colombia 1 100.00% 1
845 Seri Kembangan Malaysia 1 100.00% 1
846 Berdyans’k Ukraine 1 100.00% 1
847 Rivne Ukraine 1 100.00% 1
848 Damyang-gun South Korea 1 100.00% 1
849 Eumseong-gun South Korea 1 100.00% 1
850 Gwangmyeong-si South Korea 1 100.00% 1
851 Wanju-gun South Korea 1 100.00% 1
852 Yangju-si South Korea 1 100.00% 1
853 Yangpyeong-gun South Korea 1 100.00% 1
854 Neukirchen am Walde Austria 1 100.00% 1
855 Gomez Palacio Mexico 1 100.00% 1
856 Betim Brazil 1 100.00% 1
857 Bayingol China 1 100.00% 1
858 Chizhou China 1 100.00% 1
859 Da Hinggan Ling China 1 100.00% 1
860 Guangyuan China 1 100.00% 1
861 Jinzhong China 1 100.00% 1
862 Lvliang China 1 100.00% 1
863 Ordos China 1 100.00% 1
864 Panjin China 1 100.00% 1
865 Songyuan China 1 100.00% 1
866 Yuncheng China 1 100.00% 1
867 Zhenjiang China 1 100.00% 1
868 Ranchi India 1 100.00% 1
869 Thane India 1 100.00% 1
870 Zhubei City Taiwan 1 100.00% 1
871 Armavir Russia 1 0.00% 0
872 Bergen Norway 1 100.00% 1
873 Eidsberg Norway 1 100.00% 1
874 Harstad Norway 1 100.00% 1
875 Ringsaker Norway 1 100.00% 1
876 Sandefjord Norway 1 100.00% 1
877 Sauvo Finland 1 100.00% 1
878 Bad Driburg Germany 1 100.00% 1
879 Aspe Spain 1 100.00% 1
880 L’Hospitalet de l’Infant Spain 1 100.00% 1
881 Modugno Italy 1 100.00% 1
882 Ophemert Netherlands 1 100.00% 1
883 Zuid-Scharwoude Netherlands 1 0.00% 0
884 Domodedovo Russia 1 100.00% 1
885 Kolpino Russia 1 0.00% 0
886 Bloomington United States 1 100.00% 1
887 Blue Ash United States 1 100.00% 1
888 Burien United States 1 100.00% 1
889 Creve Coeur United States 1 100.00% 1
890 Edina United States 1 100.00% 1
891 Farmington Hills United States 1 100.00% 1
892 Fort Carson United States 1 100.00% 1
893 Fruit Cove United States 1 100.00% 1
894 Greenwood Village United States 1 100.00% 1
895 Hillsborough United States 1 100.00% 1
896 Hot Springs United States 1 100.00% 1
897 Irwindale United States 1 100.00% 1
898 Manchester United States 1 100.00% 1
899 Medley United States 1 100.00% 1
900 Morris Township United States 1 100.00% 1
901 Paddock Lake United States 1 100.00% 1
902 Paradise United States 1 100.00% 1
903 San Tan Valley United States 1 100.00% 1
904 Summerlin South United States 1 100.00% 1
905 Taylorsville United States 1 100.00% 1
906 The Woodlands United States 1 100.00% 1
907 Tusayan United States 1 100.00% 1
908 Tysons United States 1 100.00% 1
909 Washington Township United States 1 100.00% 1
910 West Little River United States 1 100.00% 1
911 Westerly United States 1 100.00% 1
912 Willowbrook United States 1 100.00% 1
913 Woodbury United States 1 100.00% 1
914 Chikuma Japan 1 100.00% 1
915 Inashiki Japan 1 100.00% 1
916 Namerikawa Japan 1 100.00% 1
917 Taketoyo Japan 1 100.00% 1
918 Denizli Turkey 1 100.00% 1
919 Tallinn Estonia 1 100.00% 1
920 Narva Estonia 1 100.00% 1
921 Thessaloniki Greece 1 100.00% 1
922 Vilnius Lithuania 1 100.00% 1
923 Kaunas Lithuania 1 100.00% 1
924 Riga Latvia 1 100.00% 1
925 Ljubljana Slovenia 1 100.00% 1
926 Celje Slovenia 1 100.00% 1
927 Bratislava Slovakia 1 100.00% 1
928 3639 81.59% 2969
Lajme

Majlinda Kelmendi, medalje e artë olimpike

ep-308079878

Çast nga lufta e Majlinda Kelmendi ndaj Odette Guiffrida për vendin e parë

Që në pjesëmarrjen e parë në Garat Olimpike të sporteve verore Kosova arriti të merr një medalje të artë në sajë të fitores së Majlinda Kelmendi ndaj xhudistes italiane Odette Guiffrida.

Kjo fitore e shënon Kosovën për herë të parë në listën e shteteve që kanë arritur të marin medalje të artë në gara të ndryshme gjatë këtij manifestimi ndërkombëtar.