Ostbahnhof Munich Weekends kaos.

I had to travel to Isator to pick up a friend of mine because the trains on the weekend do not travel entire track but it stops at Engschalking, Daglfing, … Continue reading Ostbahnhof Munich Weekends kaos.

Votimi preliminar i LVV sipas komunave dhe listë e renditur

Komuna Përqindja Gjilan 39.70% Prishtinë 37.23% Hani I Elezit 36.62% Podujevë 34.39% Ferizaj 34.34% Kaçanik 34.25% Mitrovicë e Jugut 33.70% Vushtrri 32.98% Viti 31.11% Gjakovë 30.84% Kamenicë 30.69% Fushë Kosovë … Continue reading Votimi preliminar i LVV sipas komunave dhe listë e renditur