Kujtime

Kujtime Më kujtohet sa isha në Kosovë, kam votuar në orën e parë të ditës së votimit dhe niseshim për në Prishtinë në përcjelljen e proçesit zgjedhor duke i postuar lajmet dhe komunikatat e KQZ përgjatë ditës deri në orët e vona në ora 22:30. Kam qenë pjesë e KQZ, që kur u bë proçesi […]