Category: We Speak Science

We Speak Science

We Speak Science Competition.

10552480_551432228346214_115972283780422079_nWe Speak Science Competition.

All graduate and undergraduate students are welcome to apply.

We look forward to your applications.

Advertisements
We Speak Science

Nëse ju nuk shkoni në Harvard, Harvardi do të vijë te ju

Një e re për shkencat mjekësore në Shqipëri, studentët, mjekët dhe farmacistët. Ata do të kenë mundësinë të zhvillojnë  trajnime online me pedagogët e Universitetit të Harvardit me çmime shumë të arsyeshme sepse kanë ndërhyrë dy “mikesha” që quhen Detina Zalli dhe Argita Zalli, binjaket nga Shqipëria të cilat kryejnë kërkime shkencore, ku Detina jep leksione në këtë universitet prej disa vitesh, ndërsa Argita është hulumtuese dhe lektore në Imperial London Medical.

Detina Zalli dhe Argita Zalli po bashkëpunojnë me universitetin e Harvard-it dhe po e sjellin në Shqipëri një mundësi të artë për të gjithë mjekët, stomatologët, farmacistët dhe studentët e shkencave mjekesore (të cilësdo degë që ka të bëjë me shkencën). Bëhet fjalë për një trajnim në fusha të ndryshme të mjekësisë si kirurgji, kardiologji, onkologji, dermatologji, kërkime shkencore dhe pediatri. Trajnimet do të zhvillohen online nga profesorë të Harvardit. Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të marrin një certifikate të njohur dhe të firmosur nga Harvard University. Trajnimi vlen për të gjitha shtetet dhe është në gjuhën angleze.

Të gjithë të interesuarit duhet të kontaktojnë në wespeakscience@gmail.com duke shkruar si titull “Trajnim në Harvard” si dhe duhet të shkruan profilin e studimeve që e keni.

We Speak Science është një projekt për të përhapur informacione shkencore dhe për të ndihmuar shkencëtarët e rinj kudo janë, i cili funksionon online dhe është themeluar nga Detina dhe motra  e saj Argita Zalli, të dyja kërkuese shkencore. Nga Argita dhe Detina Zalli për të ndihmuar mjekët dhe shkencëtarët

We Speak Science

Organizata jo-fitimprurese We Speak Science ofron seancë trajnimi

Mendoni të aplikoni për bursë për studim jashtë vendit, por nuk jeni të sigurt se si ta shkruani një CV, Cover letter, dhe si të përgatiteni për një intervistë të sukseshme për konkurimet tuaj si në nivelin themelore (Bachelor), Master si dhe doktoraturë (P.h.D).

11059964_518587354964035_5610697447603005025_n

Duhet ta dërgoni një emali që përmbanë të dhënat emri, mbiemri, posta elektronike (e-mail) si dhe ta zgjedhni nivelin e studimeve që doni ta ndiqni në postën elektronike wespeakscience@gmail.com.