Kujtime nga Kampionati Evropian për Robotë 2008

Ky kampionat është mbajtur në Zürich, Zvicër dhe Linz, Austri nga 6 Qershor deri 17 Qershor 2008.  Ekipi që përfaqësonte Kosovën në këtë kampionat përbëhej nga:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.