Netët dhe hëna

Netët dhe hëna

Në netët e gjata pa gjurmë yjesh
Ujkonjat ulërijnë n’largësi
E zëri yt atje pranë hënës
Me mjeshtrinë e magjistarit t’ëndrrave
Theve akullin e fortë që ngrihej dikur moti
E tani, të dëgjoj,
Të ndjej, të ndjej të rrahurat e zemrës
Gjersa unë zvarritem
nëpër kthetrat e dragoit
Që t’arrij te ti.

23:39 17.10.2015

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.