Organizata jo-fitimprurese We Speak Science ofron seancë trajnimi

Mendoni të aplikoni për bursë për studim jashtë vendit, por nuk jeni të sigurt se si ta shkruani një CV, Cover letter, dhe si të përgatiteni për një intervistë të sukseshme për konkurimet tuaj si në nivelin themelore (Bachelor), Master si dhe doktoraturë (P.h.D).

11059964_518587354964035_5610697447603005025_n

Duhet ta dërgoni një emali që përmbanë të dhënat emri, mbiemri, posta elektronike (e-mail) si dhe ta zgjedhni nivelin e studimeve që doni ta ndiqni në postën elektronike wespeakscience@gmail.com.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.