Përrallëza

E di, në fund të pyllit përrallor gjendet një kasolle jo e rëndomtë disi prej lart duket jo ndryshe nga zemra por në horizont forma e saj nuk vërehet dot.

Po, tymi i asaj shtëpie ishte ndryshe se edhe pse ngrohte tymi dilte dhe mbillte fidane e në to rriteshin dashurit e thella gjer në pakufinj.the-shell-house-in-the-forest-by-artechnic-architects-3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.