Plasohet El Capitan, tani mund ta shkarkoni dhe ta instaloni falas.

Mjafton të shkoni në AppStore klikoni te Update dhe aty në pjesën e sipërme ju del Free Upgrade.

Klikoni aty dhe procesi fillon

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.