Plisi n’Paris

Plisi i bardhë

Plisi n’Paris
Nga Ahmet Murati

U nis plisi t’shkoj n’Paris
e me të edhe Shqiponja
atje lart fluturon duke soditur
se rastësisht po e sheh që po vjen
Skenderbeu me qindra ushtar
ta mbrojnë portën dhe dinjitetin shqiptar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.