Poezi: Mbi kulmin e dashurisë

Mbi kulmin e dashurisë

Mbi kulmin e dashurisë
së verbër arrijmë
Në vorbullën e saj
rrimë, përplitemi
ndoshta një ditë
do të duheshim
pa gënjeshtra,
pa mashtrime
me sy të hapur
si një falkua
që ngjitet lart e më lart
dhe sulet poshtë
ah sa poshtë ka rënë
dashuria.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.