Gjeokodimi i mbrapshtë

Gjeokodim i mbrapshtë me Google dhe Excel Posted on 02/09/2016 by amurati Ky tutorial i shkurtë do t’iu mundësojë se si të punoni me skedarët Excel direkt nga C# përmes librarisë interop të Excel që ofrohet nga Microsoft. Pastaj, në të shkruan edhe si të shkruhet në qeliza të dëshiruara të skedarit Excel. Gjithashtu, në këtë tutorial […]