Shikime shekullore

Shikime shekullore

Më tha jeta pa ty nuk ka kuptim
Dhe iku, madje edhe gjumin e la pas
Sikur të ikte, rrugicave që dikur i shkelnim
Dhe përvidhnim shikime shekullore
Mbi pentagramin e jetës së ngritur në ais,
Por, tani më le pas, a e le veten pas
Varet të shihet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.