Udhëtimi MUC -> HAM

Ishte e planifikuar të nisej aeroplani më 10 shtator 2017 14:15, por nisja u shty për në 14:45 e më vonë në 14:50. Procesi i hyrjes në aeroplan filloi më 15:01. Unë hyra në aeroplan përmes hyrjes normale e shumica përmes hyrjes së shpejtë. Unë isha në aeroplan më 15:03 dhe në pjesën e fundme ende nuk kishte ardhur askush. E pata mundësinë ta vëja çantën e laptopit në vendin e bagazhit sipër karrigeve. Dhe pastaj të tjerët filluan të dyndeshin një nga një duke strukur bagazhin e vet kudo që gjenin vend.

Aeroplani lëvizi nga vendi që nga ora 15:09. Në ora 15:10 aeroplani arriti në zonën e taksimit dhe në sekondat e fundit të orës 15:10 para se ora të të kalonte në 15:11 aeroplani e morri gjithë fuqinë e tij dhe nxitoi të merr flatrat dhe ngjitjej butësisht pa ndonjë telash. Më tutje ishin ca turbulenca të buta por herë pas here tundja bëhej herë pas here shumë e theksuar. Tani jemi diku mbi retë dhe copa copa tokë nga lartësia po vërehen. Tani kur po e shkruaj këtë përshkrim të itinerarit Mynih -> Hamburg të 10 shtatorit duket se aeroplani tashmë duket se ka filluar të zbresë dal nga dal. Dhe në të vërtetë pas 12 minutash aeroplani arriti afër aeroportit dhe e shikova orën shënonte 16:53 dhe më ora 17:25 dolëm nga aeroporti.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.