Ushqim i përgatitur vet

Ushqimi më i mirë është kur përgatiteni. Ti e di atë që shton, koha dhe gatimi ngadalë atëherë bëhet e përsosur.


Receta:

Shumë i shijshëm fasulja me mish të tharë me një spec djegës, e pastaj në pjatë melmesa si biber i bardhë djegës, biber i zi, hudhër, turmerik, dhe gjengjefil

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.